Login

Feldt, Taru

Tykkää työstä: Työhyvinvoinnin psykologiset perusteet

Feldt, Taru - Tykkää työstä: Työhyvinvoinnin psykologiset perusteet, ebook

31,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789524518376

Miksi työ koukuttaa toisia ja kuluttaa toisia? Mikä nykyisessä työelämässä kuormittaa? Miten työkuormituksesta palaudutaan ja miten työuupumusta hoidetaan?

Kirjassa kuvataan, mitä työstressi on ja millaiset tekijät sitä lisäävät alati muuttuvassa työelämässä. Siinä esitellään laajasti työhyvinvoinnin eri kuvaajia, kuten työn imua, leipiintymistä ja työholismia. Teoksessa kuvataan myös työhyvinvointia edistäviä voimavaroja, jotka kytkeytyvät työhön, työntekijän persoonallisuuteen ja toimintatapoihin. Lisäksi kirjassa esitellään perusperiaatteita ja menetelmiä, joiden avulla työntekijöiden hyvinvointia voidaan tukea työterveyshuollon ja interventioiden avulla.

Kirja antaa eväitä työssä jaksamiseen ja työstä nauttimiseen sekä teoreettista pohjaa työhyvinvoinnin tutkimiseen. Se tarjoaa vahvaa tutkimuksiin perustuvaa tietoa niille, jotka haluavat voida työssään paremmin, ja niille, jotka omassa työssään auttavat toisia jaksamaan.

Kirjan kirjoittajat edustavat monipuolisesti työpsykologian asiantuntemusta. Teos on täysin uusittu versio suositusta Työ leipälajina -kirjasta.

Keywords: työhyvinvointi, henkinen hyvinvointi, työelämä, työyhteisöt, jaksaminen, edistäminen, uupumus, stressi, persoonallisuuden piirteet, työpsykologia

Editor
 
 
Publisher
PS-kustannus
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Page amount
168 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789524518376

Similar titles