Login

Liukkonen, Jarmo

Psyykkinen vahvuus - Mielen taitojen harjoituskirja

Liukkonen, Jarmo - Psyykkinen vahvuus - Mielen taitojen harjoituskirja, ebook

29,25€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789524517867

Kun edessäsi on vaativa tilanne, tunnetko itsesi vahvaksi leijonaksi vai heikoksi hiireksi? Käytkö mielessäsi läpi epäonnistumisen mahdollisuudet? Vai tiedätkö, miten toimia, jotta onnistut?

Ihmisten menestystä eri aloilla selittävät monet psyykkiset taidot. Jos negatiiviset ajatukset täyttävät pään, usko omaan onnistumiseen on koetuksella. Psyykkisiä taitoja ovat muun muassa keskittymiskyky, mielikuviin eläytyminen, tavoitteenasettelu ja rentoutumiskyky. Taidot ovat kuin kuperkeikka – niitäkin voi kehittää harjoittelemalla.

Kirjan avulla opit tuntemaan itsesi paremmin ja hyödyntämään omia psyykkisiä vahvuuksiasi. Lisäksi se ohjaa sinua edistämään niitä taitoja, jotka kaipaavat vielä kehittämistä. Kirjassa on runsaasti harjoituksia, joita voit hyödyntää esimerkiksi opinnoissa, töissä, harrastuksissa ja urheilussa. Vaikka vaativissa tilanteissa on monia meistä riippumattomia asioita, omilla ajatuksilla voi merkittävästi edesauttaa onnistumista.

Jarmo Liukkonen on liikuntapedagogiikan professori sekä liikunnan ja psyykkisen hyvinvoinnin dosentti, joka on tutkinut psyykkisiä taitoja pitkään. Hän toimii myös psykologisen valmennuksen konsulttina urheilijoille ja yrityksille.

Keywords: psyykkinen säätely, psyykkiset taidot, keskittymiskyky, mielikuvaharjoittelu, tavoitteenasettelu, rentoutumiskyky, itsepuhelu, onnistuminen, opiskelu, urheilu, työelämä, psyykkinen valmennus, itsekasvatus, itseluottamus, motivaatio, vireys, itsetunto, rentoutus, elämänhallinta, elämäntaito-oppaat

Author(s)
Publisher
PS-kustannus
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Page amount
184 pages
Category
Philosophy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789524517867
Printed ISBN
978-952-451-786-7

Similar titles