Login

Immonen, Tenho

Elton John – Mestari

Immonen, Tenho - Elton John – Mestari, ebook

20,35€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789523510012

Kun popmusiikki 1970-luvulla eriytyi diskoon, souliin, hard rockiin, poppiin, folkiin ja muihin genreihin, Elton John omaksui ne kaikki osaksi omaa ilmaisuaan. Hänen ainutlaatuinen musiikillinen tyylinsä ja kykynsä siirtyä tunteellisista balladeista roisiin rockiin ja mahtipontiseen poppiin on tehnyt hänestä musiikkitaivaan kiintotähden. Elton John levyttää yhä ahkerasti, ja monta kertaa Suomessakin käyneen prameilevan tähden esiintymislavana on koko maailma.

Kirja Elton John – Mestari käy läpi muusikon tuotannon. Mukana ovat myös skandaalit, addiktiot, rakkaussuhteet ja kiukunpuuskat, jotka ovat määrittäneet tämän yhden maailman aidoimman ja lahjakkaimman musiikkiartistin julkista ja yksityistä kuvaa.

Rock-kirjailija Tenho Immonen luo kirjassaan yksityiskohtaisen kuvan suosikkiartistista lapsuudesta lontoolaisessa lähiössä nykypäivään koko maailman tuntemana julkkiksena. Kirjassa saa tasapuolisen käsittelyn koko Eltonin laaja laulutuotanto uusimpaan albumiin ­Wonderful Crazy Night asti.

Keywords: Musiikki, Elämäkerta, muusikot, popmusiikki, laulajat, säveltäjät, rock, historia, Iso-Britannia, diskografiat, elämäkerrat

Author(s)
Publisher
Into Kustannus
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Page amount
320 pages
Category
Music
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789523510012
Printed ISBN
9789522649348

Similar titles