Login

Sola, Sarianna

Muista kuolevasi: rikosromaani

Sola, Sarianna - Muista kuolevasi: rikosromaani, ebook

15,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789523393868

Helsingin väkivaltarikosyksikön rikoskomisario Pekka Koskela löydetään alastomana nukkumasta hyvinvointihoitola Vita Fonsin hoitohuoneesta Toiselta Linjalta. Huoneen lattialla makaa tapettu nainen, hieroja Anna-Liisa Kiuru. Tapauksesta nousee julkinen häly. Taas poliisia epäillään rikoksesta ja poliisijohdossa tuskaillaan menetettyä mainetta samalla kun järkytys rikoskomisario Koskelan salatusta elämästä haastaa myös hänen alaistensa lojaalisuuden esimiehelleen.

Poliisin lisäksi tapausta selvittävät asianajaja Roosa Soironen ja puolustuksen palkkaama entinen rikosylikonstaapeli Martta Alanen, joka on joutunut valtiontalouden leikkausten seurauksena pois Helsingin poliisista ja työskentelee vartiointiliikkeen etävalvomossa. Toimiessaan puolustuksen tutkijana Martta Alanen joutuu selvittelemään suhdettaan vanhoihin poliisikollegoihinsa ja entiseen esimieheensä Pekka Koskelaan. Lopulta hänenkin on myönnettävä, ettei mikään ole niin kuin ennen ja he kaikki ovat muuttuneet.

Salaisuuksiaan varjelevat niin menestyjät kuin häviäjät ja Pekka Koskelan puolustukselta vaaditaan sitkeää jalkatyötä ja juonikkuutta ennen kuin tapaus rupeaa selviämään. Hämmästyttävät elämästä selviämisen keinot paljastuvat ja näiden kautta myös surmatutkinta saa yllättävän päätöksensä.

Keywords: rikosromaani, Dekkari, jännitys, murhamysteeri, perinteinen salapoliisiromaani

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Page amount
185 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789523393868

We also recommend