Login

Kaarnakari, Ville

Operaatio Polar: Salaisen sodan salaiset partiot

Kaarnakari, Ville - Operaatio Polar: Salaisen sodan salaiset partiot, ebook

23,25€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789523123779

Eletään vuotta 1948. Sodan päättymisestä on jo muutama vuosi. Puolustusvoimat toimii niukkuudessa. Sodassa tehokkuutensa näyttänyt tiedustelu on ajettu alas, parhaimmat osaajat ovat poistuneet maailmalle ja tekniset toimintamahdollisuudet on leikattu lähes olemattomiin. Kuitenkin itsenäinen valtio tarvitsee tietoa päätöstensä pohjaksi.

Tiedusteluosaston harvalukuinen miehistö käynnistää salaisen ohjelman. Entisiä kaukopartiomiehiä värvätään salaa amerikkalaisten palkkalistoille suorittamaan tiedustelua itärajan takana. Suomalaiset käyttävät suurvaltojen kasvavaa keskinäistä epäluuloa hyväkseen ja antavat amerikkalaisten tehdä likaisen työn. Jos käry käy, syy lankeaa heidän niskaansa.

Salainen partiotoiminta käynnistyy kesällä 1948 Yhdysvaltojen lähettäessä kaukopartiomiehiä tiedusteluretkille Neuvostoliittoon. Samalla paljastuu yksi kylmän sodan kynnyksellä elävän maailman suurista salaisuuksista

Ville Kaarnakari on toiminut strategiasuunnittelijana viestinnän maailmassa. Sotilasarvoltaan hän on reservin majuri. Kirjailija on palvellut myös rauhanturvaajana Lähi-Idässä. Kaarnakarin luoma omaperäinen faktan ja fiktion tehokkaasti sekoittava "operaatio-sarja" paljastaa salattuja tarinoita sotiemme merkittävimmistä tapahtumista. Kaarnakari on julkaissut 14 teosta.

Keywords: yhteiskuntakuvaus, sodanjälkeinen aika, poliittinen toiminta, oikeistoliikkeet, uhkakuvat, miehitys, värväys, tiedustelu, salaiset tehtävät, operaatiot, Polar, sotilaat, puolustusvoimat, Neuvostoliitto, Suomi, aikakausiromaanit, todellisuuspohjaiset teokset, yhteiskunnalliset romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Minerva Kustannus
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789523123779

We also recommend