Login

Wilk, Katarina

Perimenopower: Valmiina vaihdevuosiin

Wilk, Katarina - Perimenopower: Valmiina vaihdevuosiin, audiobook

29,00€

Audiobook
ISBN: 9789523006447

Oletko herännyt yöllä likomärkänä hiestä? Onko sinun vaikea nukahtaa, vaikka olet uuvuksissa? Ehkä mielialasi poukkoilee niin ettet tunnista itseäsi? Jos olet hädin tuskin 40-vuotias, et luultavasti osaa yhdistää oireita lähestyviin vaihdevuosiin.

Perimenopower kertoo, miten naisen hormonitoiminta alkaa muuttua perimenopaussin aikana, jo vuosia ennen kuukautisten loppumista. Toisilla fyysiset ja psyykkiset oireet muuttavat koko elämän, toiset selviävät vähemmällä.

Vaihdevuodet ovat naisen toinen murrosikä. Keho ja mieli muuttuvat, mutta silti on mahdollista pysyä levänneenä, virkeänä ja hyväntuulisena. Perimenopower tarjoaa voimaa ja vertaistukea sekä tietoa sopivasta liikunnasta, muutosta tukevasta ruokavaliosta, hyvistä luontaistuotteista ja ennen kaikkea estrogeenihormonista. Uudessa elämänvaiheessa on mahdollisuus löytää naiseuden supervoima - perimenopower!

Ruotsalainen terveys- ja lääketiedetoimittaja Katarina Wilk kirjoittaa vaihdevuosien faktoista omien kokemustensa kautta.

Keywords: estrogeeni, kuumat aallot, endorfiini, atarax, kofeiini, melatoniini, kortisoli, PMS, hormonikorvaushoito, HRT, progesteroni, kuuma aalto, Katarina Wilk, perimenopower, kuukautiset, nelikymppinen nainen, valeriaana, paniikkikohtaus, unettomuus, perimenopaussi, vaihdevuodet, menopaussi, tietokirja, rintasyöpä

Author(s)
Translator
Reader
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2020
Language
fi
Edition
1
Category
Medicine, Health Care, Mode
Format
Audiobook
Duration
02:38:40
Tracks
15