Login

Ahonen, Jose

Ajattele kuin mentalisti

Ahonen, Jose - Ajattele kuin mentalisti, ebook

27,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789523006263

Miten herättää toisen ihmisen luottamus? Mitä puhekumppanin kehonkieli kertoo? Miten löytää yhteinen sävel toisen ihmisen kanssa? Mentalistit tunnetaan aivot nyrjäyttävistä tempuista, mutta heiltä voi oppia paljon ennen kaikkea vuorovaikutuksesta.

Mentalismin taika piilee kuuntelemisessa, keskittymisessä ja tilanteiden lukemisessa, joita kuka tahansa voi opetella. Ajattele kuin mentalisti hyödyntää psykologiaa ja mikroilmeiden tulkintaa ja soveltaa mentalismin periaatteita niin kiperiin myyntitilanteisiin, oikeanlaiseen reklamointiin kuin neuvotteluihin kokouspöydässä tai kotisohvalla.

Ihmismielen rajoilla leikittelevä teos näyttää, miten helposti huomiotamme ohjataan ja miten voimme itse hyödyntää aukkoja muiden tarkkaavaisuudessa. Kun ajattelet kuin mentalisti, sinulla on aina ässä hihassasi.

Jose Ahonen (s. 1978) on yksi harvoista suomalaisista ammattimentalisteista. Hän myös opettaa vuorovaikutustaitoja ja havainnointia turvakouluttajista poliiseihin ja esimiehistä myyjiin.

Keywords: psyykkaus, tarkkailu, tarkkaavaisuus, kuudes aisti, yliluonnollinen, yliluonnolliset ilmiöt, karisma, kehonkieli, havainnointi, selvänäkeminen, psyyke, manipulointi, hypnoosi, aivopesu, spiritismi, suggestio, NLP, valehtelu, huomion ohjailu, ajatusten lukeminen, intuitio, show, tietokirja, taikuus, taikuri, mentalismi, mentalisti, magia, huijaus, illuusio, taikatemppu, taikatemput, psykologia, aistit, vuorovaikutus, sosiaalinen, mikroilmeet, ilmeet, eleet, hallinta

Author(s)
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2020
Language
fi
Edition
1
Category
Psychology
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789523006263

Similar titles