Login

Erikson, Thomas

Idiootit ympärilläni: Kuinka ymmärtää muita ja itseään

Erikson, Thomas - Idiootit ympärilläni: Kuinka ymmärtää muita ja itseään, ebook

26,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789523004276

Onko ympärilläsi idiootteja? Tämä kirja saa sinut ajattelemaan toisin.

Oletko joskus juuttunut puolisosi kanssa kinaan, jossa kumpikin puhuu aivan eri asioista? Oletko saanut kollegalta sähköpostia, joka on vaikuttanut tylyltä? Oletko ollut kokouksessa, jossa et käsitä mistä muut puhuvat, eikä kukaan tunnu ymmärtävän mitä sinä tarkoitat, vaikka selität asiat kristallinkirkkaasti? Oletko ajatellut, että kaikki ympärilläsi ovat idiootteja?

Yleisin syy sosiaalisiin konflikteihin on erilaiset tavat viestiä, ja jotta voisi käsittää muita, pitää ensin ymmärtää itseään. Thomas Erikson avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi, millaisia erilaisia sosiaalisia tyyppejä on olemassa. Kirja myös opastaa, miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle.

Kirjan luettuasi havahdut takuuvarmasti huomaamaan, että idioottien määrä ympärilläsi on vähentynyt huomattavasti.

Thomas Erikson on kirjailija ja tutkija, joka on keskittynyt ihmisten väliseen vuorovaikutukseen erilaisissa yhteisöissä. Hän on valmentanut Ruotsin suurimpien yritysten johtajia. Idioottien ympäröimä?

Keywords: typologiat, värit, persoonallisuus, luonteenpiirteet, persoonallisuuden piirteet, temperamentti, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaaliset taidot, ihmissuhteet, työyhteisöt, työelämä

Author(s)
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Page amount
541 pages
Category
Psychology
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789523004276

Similar titles