Login

Kannisto, Päivi

Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita

Kannisto, Päivi - Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita, ebook

22,20€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789523004177

Filippiineille matkustavista miehistä 40 prosenttia saapuu sinne seksin perässä.

Kolhiintunutta itsetuntoa paikkaillaan kaukomaiden lomaromanssilla. Paikallisoppaaksi lähtee komea nuorukainen, joka kehuu ulkonäköä, hellii ja suutelee. Seksiturismi ei ole vain keski-ikäisten kaljamahojen irstailua Tallinnassa.

Kuuma loma vie Thaimaahan, Filippiineille, Malesiaan, Sri Lankaan, Keniaan, Meksikoon ja Brasiliaan tapaamaan erilaisia seksituristeja sekä heitä, jotka tarjoavat sänkyseuraa maksusta. Seksin tai romanssin perässä matkustetaan monista syistä, mutta matkalla alkanut suhde voi edetä myös kumppanuudeksi tai avioliitoksi: venäläinen Tatjana jäi lomaromanssin päätteeksi Sri Lankaan ja thaimaalainen May muutti norjalaisen poikaystävänsä luo Osloon.

Seksiturismi on miljardibisnestä, joka vaikuttaa ihmisten elämään ja elantoon ympäri maailman. Yksistään Thaimaassa seksi tuottaa enemmän kuin riisin vienti.

Keywords: seksiturismi, matkailu, prostituutio, seksuaalinen käyttäytyminen, loma, matkailijat, seksiala, Thaimaa, Filippiinit, Malesia, Sri Lanka, Kenia, Meksiko, Brasilia

Author(s)
 
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Category
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789523004177

Similar titles