Login

Adébáyò, Ayòbámi

Älä mene pois

Adébáyò, Ayòbámi - Älä mene pois, ebook

28,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789523004160

Kaiken se kestää. Tai sitten ei.

Yejide toivoo ihmettä, lasta. Akin-puolisokin haluaa lapsen, anoppi ei muuta ajattelekaan - ja Yejide yrittää parhaansa. Hän tekee raskaita pyhiinvaelluksia, tanssii näkijöiden kanssa ja turvautuu perinteisiin uskomuksiin. Mutta kun anoppi lisää kierroksia ja pakottaa poikansa ottamaan toisen vaimon, asiat mutkistuvat. Alkaa kateuden, petoksen ja epätoivon aika.

Nigerian sosiaaliset ja poliittiset pyörteet värittyvät Älä mene pois -romaanin väkevillä äänillä, syvillä sävyillä, pelolla ja epäluulolla. Adebayo kertoo tarinan aviollisen rakkauden hauraudesta, perheen hajoamisesta ja suuresta epäonnesta. Hän näyttää äitiyden toiveen raaimmillaan.

Tiheätunnelmainen romaani kutsuu Yejiden ja Akinin kotiin, jonka tunnelmaa toinen vaimo kiristää. Moderni nuoripari joutuu taipumaan maansa poliittisiin kiemuroihin ja perinteisiin perhekäsityksiin. Samalla kyseenalaistuvat äitiyden ja naiseuden pelimerkit, ja lapsettomuus sysää liikkeelle syviä sisäisiä virtoja ja mehevän, yllättävän juonen.

Keywords: avioliitto, kriisit, lapsettomuus, hajoaminen, perhe, perinne, moniavioisuus, yhteiskuntakuvaus, aviopuolisot, näkökulmatekniikka, Nigeria, psykologiset romaanit, anopit, avioliittoromaanit, yhteiskunnalliset romaanit, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789523004160

We also recommend