Login

Melentjeff, Jaakko

Hukkuneet

Melentjeff, Jaakko - Hukkuneet, ebook

24,85€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789523003095

Pori. Tukholma. Reykjavik. Kolme tuntematonta ruumista rantavesissä. Jokaisella heistä on taskussaan ilmiselvästi väärän ihmisen henkilöpaperit.

Liittyvätkö tapaukset toisiinsa? Onko miehet hukutettu? Siinä tapauksessa Pohjolan lintukodossa on liikkeellä sarjamurhaaja.

Tukholman rikospoliisin tutkija Annmari Akselsson ja Tampereen rikospoliisin tutkija Paula Korhonen saavat tukea NORDSAn etsivä Kalle Nordinilta, mutta johtolankoja on niukasti. Ja sitten Reykjavikissa katoaa jäljettömiin Islannin tunnetuin miljonääri

Hukkuneet on kiihkeätempoinen, ajankohtaisiakin aiheita käsittelevä trilleri, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää eikä pahuus aina löydy ilmeisimmästä osoitteesta.

YTM Jaakko Melentjeff (s. 1965) työskentelee sosiaalityöntekijänä Tampereen kaupungin palveluksessa psykiatrian poliklinikalla. Hän pyöräilee työmatkat Ylöjärveltä läpi vuoden ja suhtautuu shakkiin intohimoisesti. Hukkuneet on hänen esikoisteoksensa.

Keywords: hukkuminen, henkirikokset, epäily, väärä henkilöllisyys, yhteistyö, poliisi, kaupungit, Pohjoismaat, Tampere, Tukholma, Islanti, Reykjavik, Tšekki, Praha, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, poliisikirjallisuus, esikoisteokset, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Category
Thriller
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789523003095

We also recommend