Login

Reijonen, Kati

Lyhyt matka perille: Meditaatiosta, elämästä ja rakkaudesta

Reijonen, Kati - Lyhyt matka perille: Meditaatiosta, elämästä ja rakkaudesta, ebook

25,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789523002210

Yhden naisen matka hullunmyllystä kohti mielenrauhaa

Kati Reijonen, viisikymppinen äiti, tohtori, yliopettaja ja maailmankansalainen, oli jo rantautumassa keski-iän rauhaisaan satamaan, kun hänen poikansa sairastui ja pitkä avioliitto päättyi, samoin työsuhde. Elämä meni uusiksi.

Lyhyt matka perille on yhden naisen kertomus etsinnästä, joka johti heräämiseen elämänmittaisesta unesta. Mullistusten keskellä Katin oli tutustuttava itseensä uudestaan ja opittava katsomaan elämäänsä uudesta näkökulmasta. Opiskeltuaan ikivanhoja viisauksia ja uushenkisyyden oppeja hän ymmärsi eri elämänkatsomusten yhtäläisyyden, synteesin eri ajattelutapojen väliltä ja löysi ratkaisun meditaatiosta. Sen avulla hän pääsi kiinni sisäiseen valoonsa ja viisauteensa.

Teos muistuttaa kaikille meille, että emme ole voimattomia olosuhteiden uhreja. Kun saamme ajatuksemme hallintaamme, saamme hallintaamme myös elämämme. Lyhyt matka perille ei
ole tietokirja. Se on tunnekirja.

Kati Reijosella (s. 1959) on tohtorin tutkinto muotoilun alalta ja valtiotieteen maisterin tutkinto käytännöllisessä filosofiassa. Hänen yrityksensä Nollaus tekee tunnetuksi meditaatiota ja edistää henkisesti mielekästä elämäntapaa.

Keywords: mietiskely, henkisyys, uususkonnollisuus, elämänmuutokset, keski-ikäiset, naiset, elämänhallinta, elämäntaito, sähkökirjat, muistelmat ysa, mietiskely ysa, henkisyys ysa, uususkonnollisuus ysa, elämänmuutokset ysa, keski-ikäiset ysa, naiset ysa, elämänhallinta ysa, elämäntaito ysa, muistelmat

Author(s)
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Page amount
300 pages
Category
Philosophy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789523002210

Similar titles