Login

Eskola, Kari

Virtaa: terveyden perusteet : TE1

Eskola, Kari - Virtaa: terveyden perusteet : TE1, ebook

18,90€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789523000988

Täysin uudistettu oppikirja lukion kaikille yhteiselle terveystiedon kurssille. Soveltuu myös muuhun toisen asteen opetukseen.

Terveystieto on oppiaineena tutkimusmatka, löytöretki terveyden ja sairauksien koskettavaan maailmaan. Virtaa - Terveyden perusteet on tarkoitettu oppikirjaksi lukion kaikille yhteiselle terveystiedon kurssille ja muihin toisen asteen oppilaitoksiin. Kirja tarjoaa laajasti tietoa ajankohtaisista kysymyksistä ja kannustaa puntaroimaan terveyden ja sairauden arvoja. Kirja valmistaa nuorta aikuisuuden arkeen ja antaa virikkeitä myös yhteisön ja yhteiskunnan terveyden pohtimiseen. Kirja valmistaa opiskelijaa monipuolisesti myös ylioppilaskirjoitusten terveystiedon ja sitä sivuavien reaaliaineiden kokeisiin.

Täysin uudistetussa ja täydennetyssä kirjassa on otettu huomioon tarkasti valtakunnallisen opetussuunnitelman tavoitteet ja sisällöt sekä Virtaa-sarjan käyttäjiltä saatu palaute. Uusia sisältöjä kirjassa ovat mm.
• elimistön normaalien elintoimintojen esittely
• työ- ja toimintakyvyn rakentuminen
• suun ja hampaiden terveys
• ympäristö ja terveys
• ensiapu
• laajempi terveyden eriarvoisuuden ja seksuaaliterveyden käsittely
• päivitetyt tilastotiedot ja sanasto

Edelliseen kirjaan verrattuna tässä kirjassa on 14 kokonaan uutta lukua. Lisäksi yhteistyössä on ollut mukana myös ympäristöterveyden asiantuntija sekä hammaslääkäri.

Monipuolinen valokuva- ja piirroskuvitus, lisätietolaatikot ja tutkimustulokset sekä provosoivatkin tekstiosuudet valottavat terveyden monimerkityksellisyyttä ja tarjoavat opiskelijalle uusia oivalluksia - sekä lisää virtaa.

Author(s)
 
 
 
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
240 pages
Category
Medicine, Health Care, Mode
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789523000988

Similar titles