Login

Takala, Riikka

Ole hyvä

Takala, Riikka - Ole hyvä, ebook

21,60€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789523000810

"Raha sai tuntemaan kiitollisuutta ja hyväosaisuutta ja turpeaa ja hilpeää hyväntahtoisuutta."

Elli on yksinhuoltaja. Viola on maailmanlasten pelastaja. Aavan gradu on jäänyt levykkeelle, jota ei mikään tietokone enää avaa.

Ystävykset eivät suostu siihen, että vain rikkaat ja hyväosaiset saavat tehdä hyvää. Niinpä he säästävät vähästään auttaakseen afrikkalaissyntyistä tanssinopettajaansa. Hyvää tekemällä saattaa kuitenkin tehdä pahaa, eikä vilpittöminkään aie ole aina hyvä. Joskus on sitä paitsi syytä laittaa omat asiat kuntoon ennen kuin voi auttaa toista.

Djembe-rummun jytke lyö tanssitunnilla naisia palleaan. Kolmikko seuraa opettajansa askelia. Kantaessaan huolta muista he eivät huomaa omaa hätäänsä. Onko se pako vai pelastus?

Dramaturgi-kirjailija RiikkaTakalan (1970) yhteiskunnallisesti herättelevä, suorapuheinenja humoristinen romaani näyttää tämän päivän Suomen, jossa elää sinnikäs usko, että kyllä hyvälle ja ahkeralle löytyy aina töitä. Ei löydy.

Keywords: ystävyys, naiset, työttömyys, hyväntekeväisyys, avustustoiminta, lapsettomuus, anoreksia, elämänhallinta, epäonnistuminen, ulkopuolisuus, päättämättömyys, sähkökirjat, romaanit, kehitysromaanit, yhteiskunnalliset romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Atena Kustannus Oy
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
109 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789523000810

We also recommend