Login

Oulasmaa, Minna

Sexfullness - Yhdessä jaettu nautinto

Oulasmaa, Minna - Sexfullness - Yhdessä jaettu nautinto, ebook

17,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522914316

Sexfullness® tarkoittaa iloista, rentoa ja halukasta läsnäoloa, joka tuottaa intensiivisen seksuaalisen nautinnon. Mistä Sexfullness syntyy, ja mitkä asiat latistavat sitä? Tässä kirjassa paljastetaan kaikki!

Läheisyyden kokemus ja seksuaalinen tyytyväisyys liittyvät yhteen ja ennustavat hyvää elämänlaatua. Sexfullness – yhdessä jaettu nautinto kertoo siitä, miten kohdata toinen ihminen intiimisti ja miten tärkeää läheisyyden ylläpitäminen on parisuhteessa. Kirjassa havainnollistetaan miten luottamus, kunnioitus ja arvostus ovat välttämättömiä ihmissuhteen rakennusaineita ja miten terve itsekkyys ja uteliaisuus mahdollistavat molemminpuolisen halukkaan läsnäolon. Kirja perehdyttää siihen, miksi aistit, tuoksut ja katse ovat tärkeitä kohtaamisen välineitä. Saamme vinkkejä siitä, miten parisuhteessa voi antaa ja saavuttaa varauksettoman hyväksynnän tunteen ja rakastaa kehoaan sellaisena kuin se on, vikoinen päivineen.

Tärkeä ja erityisen vaiettu teema kirjassa on suomalaismiesten Sexfullness. Hyvää oloa tuova, terve kosketus puuttuu monen miehen elämästä. Miehiin kohdistuu ristiriitaisia kulttuurisia odotuksia, joiden mukaan he eivät näytä tunteitaan mutta samaan aikaan heidän oletetaan olevan aina valmiina harrastamaan seksiä. Kirjassa pohditaan miten mies voisi kohdata fyysisen ja tunnetason tarvitsevuutensa ja löytää siihen ratkaisuja.

Keywords: seksuaalioppaat, seksuaalisuus, parisuhde, rakkaus, seksi, sukupuolielämä, sensitiivisyys, aistit, mielihyvä, läheisyys, kosketus, tunteet, seksuaalinen haluttomuus

Author(s)
 
Publisher
Docendo
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Page amount
130 pages
Category
Psychology
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522914316
Printed ISBN
978-952-291-383-8

Samankaltaisia e-kirjoja