Login

Paananen, Petteri

Indesign CC Visual

Paananen, Petteri - Indesign CC Visual, ebook

17,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522912008

Teetkö nyt tai tulevaisuudessa julkaisuja InDesignohjelmalla painettavaksi tai sähköisesti jaettavaksi? Kaipaatko tietoa kuvien käyttämisestä, typografiasta, tyyleistä, sivupohjista ja interaktiivisista elementeistä sekä lukuisista muista työskentelyä tehostavista taittamisen nikseistä?

Oppaassa käydään läpi perusteellisesti esitteen, lehden taiton sekä monipuolisen digitaalisen dokumentin valmistaminen työharjoitusprojektien avulla. Perustoimintojen lisäksi esitellään tärkeimmät InDesign CC:n uudet ominaisuudet.

InDesign on muiden Adoben ammattiohjelmien tavoin muuttunut Creative Cloud- eli CC-tuotteeksi. Miten tämä vaikuttaa tuotteiden ostamiseen ja käyttöön? Asennetaanko ohjelmat edelleen omalle koneelle? Miten eri kieliversiot ladataan? Opas vastaa myös näihin ja moniin muihinkin Creative Cloud -aiheisiin kysymyksiin.

Opas soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin julkaisun tekijöille sekä Mac- että Windowsympäristössä. Tekstissä on huomioitu sekä englannin- että suomenkielisen version käyttäjät.

Keywords: atk-ohjelmat, Adobe InDesign, InDesign CC, taitto, desktop publishing, graafinen suunnittelu, julkaisujärjestelmät, layout, kuvankäsittely, sähköinen julkaisutoiminta, julkaisut, sähköiset julkaisut, typografia, sähkökirjat, julkaisun laadinnan oppaat

Author(s)
Publisher
Docendo
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
98 pages
Category
Information Technology, Telecommunications
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522912008
Printed ISBN
978-952-291-122-3

Similar titles