Login

Kaski, Satu

Jo riittää: Irti kiusaamisesta ja kiusaajista

Kaski, Satu - Jo riittää: Irti kiusaamisesta ja kiusaajista, ebook

21,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522886408

Kiusaamista on ollut aina ja sitä on aina liikaa - ryhmän ulkopuolelle jättämistä, vähättelyä, asiatonta arvostelua, mollaamista. Kaikki nämä ovat arkipäivää, nykyään myös netissä ja sosiaalisessa mediassa. Pahimmillaan kiusaaminen johtaa syrjäytymiseen, mielenterveysongelmiin ja jopa itsemurhaan.

Jokaiseen kiusaamistapaukseen tulee puuttua vakavasti ja tosissaan. Vain silloin työpaikoilla, kouluissa kuin muissakin yhteisöissä voidaan taata, että ne toimivat mahdollisimman hyvin ja kaikilla on turvallinen olo.

Satu Kaski ja Vesa Nevalainen avaavat teoksessaan kiusaamista ilmiönä, kiusaamisen psykodynamiikkaa ja kiusaamisen erilaisia muotoja. He kertovat, mitä kiusaaminen on, miten siihen pitäisi puuttua ja kuinka se saadaan loppumaan. Teos on hyödyllistä luettavaa kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Jo riittää!

Keywords: kiusaaminen, tunnistaminen, väkivalta, sosiaalinen vuorovaikutus, henkinen väkivalta, ryhmäkäyttäytyminen, käyttäytymishäiriöt, sosiaaliset suhteet, työpaikkakiusaaminen, koulukiusaaminen, nettikiusaaminen, ehkäisy, selviytyminen

Author(s)
 
Publisher
Kirjapaja
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522886408

Similar titles