Login

Honkasalo, Laura

Kotikutoista: Itsetekemisen ihanuudesta

Honkasalo, Laura - Kotikutoista: Itsetekemisen ihanuudesta, ebook

21,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522884206

"Jos äitini osasi tehdä teini-ikäisenä vuoritetun, istuvan kävelypuvun, kai minäkin jotain osaisin. Alussa aseinani olivat 60-luvun valurautainen Singer ja Joka tyypin kaavakirja, perusteos vaateompelusta."

Vaikka koulussa olisit ollut yksi niistä, joiden puolesta mummo salaa kutoi sukkien kantapäät, ei peli ole menetetty. Ei tarvitse olla loistava, tärkeintä on tekeminen. Se hellii mieltä.

Käsitöihin hurahtanut kirjailija Laura Honkasalo on oivaltanut, että paneutuminen käsillä tekemiseen on arjelle hyvää vastapainoa. Se vie verkkaiseen elämänrytmiin - aikaan, jolloin tavarat tehtiin kestämään.

Kotikutoista kertoo itsetekemisen ihanuudesta merkkausliinoista neulegraffiteihin ja nappimeditaatioon. Samalla se valottaa kiehtovaa kulttuurihistoriaa ja uusia käsin tekemisen tapoja. Millainen oli viktoriaaninen leikekirja? Miten kaaosteoria virkataan?

Keywords: pakinat, käsityöt, kierrätys, historia, vaatteet, muoti, tyylit, korut, sisustus, blogit, harrastukset, harrastajat, muistelmat, kirjailijat, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Kirjapaja
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
143 pages
Category
Pastimes, Plays, Handiwork, Games
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522884206

Similar titles