Login

Frangén, Paavo

Suomalaisten laulu

Frangén, Paavo - Suomalaisten laulu, ebook

22,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522862587

Vuosikymmeniä sitten oikeudentuntoni heräsi: missä luuraavat suomalaiset? Kansa, jolla on maailman rikkain kansanperinne. Uteliaisuus ja tiedonjano saivat lähtemään ahaa-elämyksiä täynnään olevalle matkalle, joka päätyy Anatolian Pohjolaan, suomalaisten alkukotiin. Matka ei ole pitkä, mutta se kesti 35 vuotta.
Catal Hüyükistä ja Eufrat-virran alkulähteiltä, arkeologit ovat kaivaneet esiin maailman ensimmäiset sivilisaatiot, jotka kehittyivät vajaa 10 000 vuotta sitten.
Samoihin aikoihin tapahtui hyvin harvinainen geenimutaatio, syntyi ensimmäinen vaaleaihoinen ihminen, joka on kaikkien vaaleaihoisten esi-isä.
Tämän vaaleaihoisen populaation palvonnan kohde oli pyhä äiti, joka oli perheen ehdoton hallitsija. Samanlainen järjestys vallitsee kaikkien imeväisten keskuudessa.
Nämä vaaleaihoiset kansat olivat uskomattoman taitavia. He rakensivat kauniita temppeleitä, keksivät ensimmäisenä metallurgian sekä aakkoset ja kirjoitustaidon. Osasivat suunnistaa tähdistä, ja olivat kullasta rikkaita.
He pyhittivät uusia asuinalueitaan muun muassa Kanaan maan. Tullessaan pakolaisina Suomeen, he pyhittivät luonnonkohteita niin paljon, että Suomea voisi kutsua Pyhitettyjen paikkakuntien maaksi.
Suomalaisten laulu avaa uusia ikkunoita, ja tuuletusluukkuja suomalaisten tarunhohteiseen historiaan.

Paavo Frangèn. Vapaa kirjoittaja
Isä suomenruotsalainen, äiti pohjalainen.
Motto: ”Jos tulet tuntemaan totuuden
totuus tekee sinut vapaaksi.”

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Page amount
220 pages
Category
History
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522862587
Printed ISBN
9789522861009

Similar titles