Login

Hari, Johann

Mielen yhteydet: Masennuksen todelliset syyt

Hari, Johann - Mielen yhteydet: Masennuksen todelliset syyt, ebook

23,10€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789522796981
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Mistä masennus ja ahdistus aiheutuvat, ja kuinka voimme hoitaa niitä? Toimittaja Johann Hari sairastui masennukseen jo lapsena ja sai ensimmäiset masennuslääkkeensä teini-ikäisenä. Kuten niin monelle muullekin masennuksesta kärsivälle, myös Harille kerrottiin hänen sairautensa johtuvan aivojen kemiallisesta epätasapainosta.

Vuosia myöhemmin Hari ryhtyi tutkimaan, mitä tämä väite oikeastaan tarkoittaa. Pian hänelle selvisi, että se mitä hänelle oli aiemmin kerrottu masennuksesta ja ahdistuneisuudesta, ei pitänyt paikkaansa. Hari löysi ympäri maailmaa useita tutkimuksia, jotka osoittivat masennuksen ja ahdistuneisuuden johtuvan siitä, millaista elämää me nykyään elämme. Mutta jos syy on tämä, mitä muutoksia voisimme tehdä tilanteen korjaamiseksi?

Kirjassaan Hari erittelee yhdeksän todellista syytä masennuksen taustalla - ja sen jälkeen seitsemän erilaista ratkaisua, joiden avulla masennuksesta voi toipua. Radikaali uusi ajattelutapa muuttaa täysin suhtautumisemme yhteen nykymaailman suurimmista ongelmista.

Keywords: Terveys ja hyvinvointi

Author(s)
Translator
Publisher
Bazar Kustannus Oy
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Page amount
330 pages
Category
Medicine, Health Care, Mode
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522796981

Liknande e-böcker