Login

Laine, Matti

Pahojen miesten seura

Laine, Matti - Pahojen miesten seura, ebook

7,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522794994

"Hän oli saanut eteensä uudet kortit. Jatkuvan passaamisen sijaan oli aika katsoa kuinka pitkälle niillä saattoi pelata."

Pahojen miesten seura on kellon lailla jännitystä tikittävän Vitikka-sarjan avausosa. Se kuvaa raadollisesti kaiken menettäneen miehen toista mahdollisuutta kentällä, jolla tällä kertaa pelataan elämästä ja kuolemasta.

Entisen NHL-maalivahdin Elias Vitikan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän ottaa Helsingin yössä taksinsa kyytiin joukon juhlatuulella olevia jääkiekkoilijoita. Eräs kyytiläisistä on hänen vanha tuttunsa pelivuosilta, ja tämä palkkaa uransa jälkeen vuosikausia holtittomasti ajelehtineen Vitikan varjostamaan tulevaisuuden hyökkääjätähteä, jonka otteet kaukalossa ja sen ulkopuolella eivät miellytä pelaajan lähipiiriä. Kyttäyskeikka vie Vitikan jääkiekon parista yhtäkkiä täysin toisenlaiseen seuraan, keskelle järjestäytyneen rikollisuuden välienselvittelyjä.

Matti Laineen rikosromaani Pahojen miesten seura on kellon lailla jännitystä tikittävän Vitikka-sarjan avausosa. Se kuvaa raadollisesti kaiken menettäneen miehen toista mahdollisuutta kentällä, jolla tällä kertaa pelataan elämästä ja kuolemasta.

Keywords: 2010-luku, Helsinki, alamaailma, jännityskirjallisuus, järjestäytynyt rikollisuus, jääkiekko, jääkiekkoilijat, kauppa, keinottelu, kokaiini, kumppanuus, petollisuus, rikoskirjallisuus, sopimukset, taksinkuljettajat, varjostus, yökerhot, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Bazar Kustannus Oy
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Series
Vitikka
Page amount
257 pages
Categories
Novels
 
Thriller
 
Crime
 
Sports
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522794994

We also recommend