Login

Lark, Sarah

Maorien laulu

Lark, Sarah - Maorien laulu, ebook

23,10€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789522794864
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Maorien laulu vie lukijan takaisin Uuteen-Seelantiin, Christchurchin kylän lammasfarmeille ja Queenstownin kaupunkiin. On kulunut 40 vuotta siitä, kun Gwyneira ja Helen matkasivat Englannista uuteen maanosaan mennäkseen naimisiin. Gwyn johtaa edelleen Kiwardin lammastilaa, mutta Helen on nyt pienen majatalon omistaja.

Säteilevä Elaine O'Keefe on Helenin tyttärentytär. Hän rakastuu päätä pahkaa komeaan William Martyniin, Irlannista kotoisin olevaan nuoreen mieheen, jonka menneisyys on hämärän peitossa. Vaan kun Gwynin lapsenlapsi Kura palaa takaisin kotiin, on kolmiodraama valmis. Kura on todellinen kaunotar, jonka intohimona ovat vain ja ainoastaan musiikki sekä matkustaminen Eurooppaan.
Molempien nuorten naisten on kestettävä pettymyksiä, joita elämä tuo eteen, ennen kuin he voivat löytää rakkauden ja onnen - varsin odottamattomasta suunnasta.

Kuten sarjan ensimmäinen osa Valkoisen pilven maa, myös Maorien laulu kuvaa upeasti ystävyyttä, rakkautta ja siirtomaa-ajan ihmisten unohtumattomia kohtaloita.

Keywords: toiveet, ystävyys, kolmiodraama, rakkaus, kolonialismi, siirtolaiset, alkuperäiskansat, maorit, kaupungit, Uusi-Seelanti, Queenstown, historialliset romaanit, sukuromaanit, kaunokirjallisuus, saksankielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Bazar Kustannus Oy
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Series
Uusi-Seelanti
Page amount
860 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522794864

We also recommend