Login

Samartin, Cecilia

Mofongo

Samartin, Cecilia - Mofongo, ebook

7,70€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789522793119
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Cecilia Samartinin lumoava tarinankerronta tuo lähelle niin rakkauden kuin surun ja kuolemankin. Koskettava lukuelämys Mofongo muistuttaa elämän tärkeistä hetkistä, joita jokainen voi luoda ympärilleen, sekä yhteyden löytymisestä toisiin ihmisiin.

Kahdeksanvuotias Sebastian unelmoi siitä, että voisi juosta leikeissä ja peleissä Kalifornian auringon alla muiden lasten tavoin. Hänen sydänvikansa kuitenkin estää normaalin elämän, ja äiti on pojasta jatkuvasti huolissaan. Sebastian viihtyy isoäidin, abuela Lolan keittiössä, ja yhdessä he valmistavat isoäidin kotimaan Puerto Ricon ruokia kuten mofongoa.

Herkullinen ruoka tuo rakoilevan perheen jälleen yhteen, vaikka isoäidin halu nauttia elämästä saakin sukulaiset välillä ymmälleen. Mofongo kertoo tarinan perheestä, isoäidistä ja pojasta sekä sukupolvia yhdistävästä rakkaudesta hyvään ruokaan. Erilleen ajautuneelle perheelle ruoka on avain muistoihin ja yhteisiin kokemuksiin. Kirjan lopun ruokareseptit ammentavat karibialaisesta ruokakulttuurista.

Keywords: Lukuromaanit ja viihde, psykologiset romaanit, sydäntaudit, pojat, ihmissuhteet, aviopuolisot, kriisit, perheet, ruokakulttuuri, elämäntaito, Puerto Rico, Yhdysvallat, Kalifornia, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Illustrator
Publisher
Bazar Kustannus Oy
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Page amount
380 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522793119

We also recommend