Login

Harari, Yuval Noah

Sapiens: Ihmisen lyhyt historia

Harari, Yuval Noah - Sapiens: Ihmisen lyhyt historia, ebook

Not available

100 000 vuotta sitten maapallolla asui ainakin kuusi ihmislajia. Nykyään lajeja on vain yksi: homo sapiens. Miten meidän lajimme onnistui päihittämään muut lajit? Miten metsästäjistä tuli kaupunkien ja kuningaskuntien rakentajia? Miten ryhdyimme uskomaan jumaliin, valtioihin ja ihmisoikeuksiin sekä luottamaan rahaan, kirjoihin ja lakeihin? Miksi alistuimme byrokratialle, aikatauluille ja kuluttamiselle? Ja millaiseksi maailma on muuttumassa?

Kirjassaan Sapiens. Ihmisen lyhyt historia Yuval Noah Harari käy läpi koko ihmisen historian, aina ensimmäisistä maan kamaralla kulkeneista ihmisistä kohti nykypäivää. Lajimme kehitykseen on vaikuttanut useita radikaaleja - ja joskus tuhoisiakin - läpimurtoja. Miten historian virrat ovat muovanneet ihmistä, yhteiskuntaa ja kaikkea ympärillämme?

Rohkea, laaja-alainen ja provokatiivinen teos haastaa kaiken sen, minkä luulimme tietävämme ihmisyydestä: ajatuksemme, tekomme, valtamme - ja tulevaisuutemme.

Keywords: sähkökirjat, evoluutio ysa, ihminen ysa, evoluutioteoria ysa, biologinen antropologia ysa, kulttuurievoluutio ysa, ihmiskunta ysa, historia ysa, sivilisaatio ysa, maailmanhistoria ysa, evoluutio, ihminen, evoluutioteoria, biologinen antropologia, kulttuurievoluutio, ihmiskunta, historia, sivilisaatio, maailmanhistoria

Author(s)
Translator
Publisher
Bazar Kustannus Oy
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Page amount
500 pages
Category
Natural Sciences
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522792747

Similar titles