Login

Mortimer, Michael

Fossiilivaltiatar

Mortimer, Michael - Fossiilivaltiatar, ebook

28,60€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789522792624
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Nuori biologian opiskelija Ida Nordlund jatkaa isäpuolensa Lassen kanssa merkillisen fossiilin etsintää. Heidän on päästävä Moskovaan ja löydettävä Idan isoäiti Alma ja vuosisatoja vanhan fossiilin kolme muuta osaa. Ehkä Alma osaa selvittää, miksi salaperäinen kivilöydös herättää niin paljon intohimoja, että joku on valmis tappamaan sen vuoksi. Alman lähettämät viestit ovat hämäriä. Tapahtumien pyörre kuljettaa Idan ja Lassen henkeäsalpaavaan seikkailuun, joka kietoutuu salaperäisen kiven uskomattoman tarinan ympärille. He eivät ole ainoita, jotka ovat kiinnostuneita kivestä, vaan sen jäljillä tuntuu olevan koko joukko tutkijoita. Ida haluaa myös saada vihdoin selville, onko hänen äitinsä todella kuollut.

Michael Mortimer sekoittaa vauhdikkaassa takaa-ajotarinassa jännitystä, mystiikkaa ja populaaritiedettä. Fossiilivaltiatar on sarjan toinen osa.

Keywords: romaanit, jännityskirjallisuus, seikkailukirjallisuus, jatkokertomukset, kivet, ominaisuudet, salaisuudet, menneisyys, ekokatastrofit, takaa-ajo, salaseurat, tutkijat, isoäidit, kaunokirjallisuus, ruotsinkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Bazar Kustannus Oy
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
600 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522792624

We also recommend