Login

Bradley, Alan

Piiraan maku makea

Bradley, Alan - Piiraan maku makea, ebook

9,55€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789522791757
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Saammeko esitellä: Flavia de Luce. Harrastelijasalapoliisi. Mestarimyrkyttäjä. Ikää vasta ette kyllä ikinä usko.

Eletään vuotta 1950. Flavia de Luce asuu leski-isänsä ja kahden isosiskonsa kanssa suvun rapistuvassa kartanossa Buckshawissa Englannin maaseudulla. Flavia rakastaa kemiaa ja salakähmäisten arvoitusten ratkomista. Siskojaan hän vihaa.

Eräänä päivänä kartanolta löytyy kuollut lintu, jonka nokkaan on tökätty ikivanha postimerkki. Kun Flavia sitten kohtaa kurkkupenkissä kuolleen miehen, on selvää että linnunraato oli mitä huonoin enne. Poliisin saapuessa Buckshawiin Flavia päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä ja ratkaista arvoituksen omin neuvoin. Kenen kanssa isä riiteli työhuoneessaan myöhään illalla? Kuka tai mikä on Ulsterin kostaja? Ja kuka kumma söi palasen rouva Mulletin vaniljapiiraasta?

Moninkertaisesti palkittu Piiraan maku makea aloittaa Flavia de Luce -dekkarisarjan. Tarina on kuin tehty niille, joiden yöpöydällä notkuu pino Neiti Marpleja ja jotka eivät koskaan kasvaneet yli Viisikoista.

Keywords: romaanit, salapoliisikirjallisuus, rikoskirjallisuus, intertekstuaalisuus, E. A. Poe, esikoisteokset, perhesalaisuudet, ihmissuhteet, perheet, filatelia, leskeys, isät, taikatemput, postimerkit, ruumiit, linnut, salapoliisit, tytöt, sisarukset, maaseutu, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset, Englanti, Buckshaw

Author(s)
Publisher
Bazar Kustannus Oy
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
286 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522791757

We also recommend