Login

Samartin, Cecilia

La Peregrina

Samartin, Cecilia - La Peregrina, ebook

7,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522791108

La Peregrina on lumoava tarina kahdesta kauniista naisesta, joilla on molemmilla suuri salaisuus kannettavanaan. Salaisuus, jonka merkitys on arjen ymmärrystä suurempi.

La Peregrina on itsenäinen jatko-osa Cecilia Samartinin menestysromaanille Senor Peregrino, ja Peregrino-trilogian toinen osa. Kirja vie lukijat mieleenpainuvalle matkalle kauniiseen ja dramaattiseen Espanjaan.

Nuori ja kaunis meksikolaisnainen Jamilet on jättänyt kotimaansa Meksikon ja muuttanut paremman elämän toivossa Los Angelesiin. Hän haluaa päästä eroon verenpunaisesta syntymämerkistään, joka varjostaa hänen elämäänsä. Uudessa kotimaassaan Jamilet on ystävystynyt vanhan ja karismaattisen herra Peregrinon kanssa. Miehestä on tullut tytölle läheinen, melkein kuin isoisä. Tarinat miehen menneisyydestä ovat herättäneet Jamiletin uteliaisuuden. Mitä herra Peregrinolle ja tämän suurelle rakkaudelle lopulta tapahtui?

Vuosikymmeniä aikaisemmin pienessä espanjalaiskylässä asui Rosa-niminen nuori tyttö. Eräänä päivänä kylän torilla tapahtuu jotain, mikä saa tytön pakenemaan kotikaupungistaan ja liittymään mustalaisten joukkoon. Häpeä ja syyllisyys estävät häntä palaamasta kotiinsa. Rosa otetaan mustalaisyhteisöön avosylin vastaan, ja pian tytön erityislahjat huomataan.

Keywords: Espanja, Los Angeles, Santiago de Compostela, Sombrevista, Yhdysvallat, etsintä, iho, isoäidit, kasvu, kaupungit, kylät, leirit, menneisyys, merkit, pako, parantajat, petos, pyhiinvaellukset, rakkaus, romanit, salaisuudet, tytöt, psykologiset romaanit, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Bazar Kustannus Oy
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Series
Peregrino
Page amount
416 pages
Categories
Novels
 
Romance
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522791108

We also recommend