Login

Samartin, Cecilia

Kaunis sydän

Samartin, Cecilia - Kaunis sydän, ebook

7,70€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789522790057
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Ana valvoo rakastettunsa kuolinvuoteella ja muistelee elämäänsä ja sitä uskomatonta matkaa, joka on tuonut hänet kaikista maailman paikoista juuri tänne. Hänen tarinansa alkaa sodan runtelemasta El Salvadorista ja kulkee amerikkalaisen luostarin kautta vauraaseen Kaliforniaan. Siellä hän pääsee hyvin toimeentulevaan perheeseen lastenhoitajaksi. Vaikka Analla on ollut elämässään vaikeita jaksoja, hän pystyy tuomaan rakkautta ja iloa perheeseen, joka ei voi hyvin. Se on lahja, jota ei voi rahalla hankkia.

Kirjailija Cecilia Samartin työskentelee kirjoittamisen ohella psykoterapeuttina nykyisessä asuinmaassaan Yhdysvalloissa. Työssään hän on tavannut monia latinalaisamerikkalaisia siirtolaisia, jotka ovat kotimaassaan joutuneet käymään läpi traumaattisia kokemuksia. Samartin on saanut huomata, että monet ovat paitsi selvinneet myös menestyneet elämässä. Samartin on saanut omiin romaaneihinsa inspiraatiota noiden rohkeiden ihmisten tarinoista: he ovat onnistuneet kääntämään vaikeudet sisäiseksi vahvuudeksi, jolla on voima muuttaa ympärillä olevia ihmisiä. Kaunis sydän kertoo yhdestä tuollaisesta pelottomasta ihmisestä. Romaanin herkkävireinen kieli ja koskettava tarina vievät lukijan mukanaan.

Keywords: Lukuromaanit ja viihde, romaanit, historialliset romaanit, psykologiset romaanit, siirtolaiskirjallisuus, rakkausromaanit, sisällissodat, kuolema, perheenjäsenet, maanpako, siirtolaisuus, selviytyminen, naiset, muistot, lapsuus, esteet, sairastuminen, rakastetut, perheellistyminen, lastenhoitajat, nunnat, siirtolaiset, kaunokirjallisuus, El Salvador, Yhdysvallat, Kalifornia, Los Angeles, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Bazar Kustannus Oy
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
228 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522790057

We also recommend