Login

Koulu, Risto

Maksukyvyttömyys - yritys velallisena ja velkojana

Koulu, Risto - Maksukyvyttömyys - yritys velallisena ja velkojana, ebook

137,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522467638

Länsimaisessa luotonantoon perustuvassa markkinataloudessa yritykset ovat vuoroin velkojia ja vuoroin velallisia. Yleensä velat maksetaan eräpäivään mennessä. jos näin ei tapahdu, velkavastuu voidaan toteuttaa maksukyvyttömyys- eli insolvenssimenettelyllä.

Maksukyvyttömyys - yritys velkojana ja velallisena on kattava yleisesitys neljästä lakisääteisestä maksukyvyttömyysmenettelystä: ulosotosta, konkurssista, yrityksen saneerauksesta ja yksityishenkilön velkajärjestelystä.

Kirjan avulla lukija pystyy hahmottamaan oikeudellisen asemansa erilaisissa maksukyvyttömyystilanteissa ja osaa toimia niissä oikealla tavalla. Selkeän tekstin ja useiden esimerkkien ansiosta insolvenssilainsäädäntö aukeaa helposti myös lukijoille, joilla ei ole lainopillisia perustietoja.

Kirjan 2., uudistetussa painoksessa on huomioitu mm. lainsäädäntömuutokset ja uusi oikeuskäytäntö sekä vireillä olevat muutoshankkeet.

Keywords: eräpäivä, insolvenssioikeus, konkurssi, laina, maksukyvyttömyys, perintä, velanotto, velkajärjestely, velkakonversio

Author(s)
 
Publisher
Kauppakamari
Publication year
2021
Language
fi
Edition
2
Page amount
223 pages
Category
Upbringing, Education
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522467638
Printed ISBN
978-952-246-665-5

Similar titles