Login

Erma, Juhani

Hyvä hallitustyö

Erma, Juhani - Hyvä hallitustyö, ebook

53,90€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789522464682

Hallitustyötä osaavien ihmisten tarve on jatkuvasti kasvanut. Samaan tahtiin on kasvanut hallitustyöskentelijöiden tiedon tarve. Jokaisen hallitustyötä tekevän tulee jo oman oikeusturvansa takia tietää vastuunsa ja tuntea oikeat toimintatavat. Myös yrityksen edustajien tulee tietää, mitä hallitukselta voi odottaa ja mitä ei.

Teos kertoo perusasiat hallitustyöstä ensimmäiseen hallituspaikkaansa menevälle ja kulkee mukana kokeneemman hallitustyöskentelijän salkussa hyödyllisenä hakuteoksena. Kirjan lopun laaja liiteosio sisältää muun muassa osakeyhtiölain, asialuettelon listaamattomien yhtiöiden hallinnon kehittämiseksi, listayhtiöiden hallinnointikoodin sekä pöytäkirja- ja työjärjestysmalleja. Hyvä hallintotapa elää ja kehittyy koko ajan.

Teoksen uusimpaan painokseen on lisätty luku, jossa käsitellään yhdistysten, säätiöiden ja osuuskuntien hallitustyöskentelyä ja governanssia. Osakeyhtiömaailmasta mukaan on otettu myös kuntayhtiöiden ja asunto-osakeyhtiöiden erityispiirteet. Lisäksi teosta on ajanmukaistettu vastaamaan muuttunutta lainsäädäntöä.

Teoksen ovat kirjoittaneet OTL, VT Juhani Erma, TkT, partneri Tommi Rasila ja toimitusjohtaja Olli V. Virtanen. Kaikilla kirjoittajilla on pitkä ja monipuolinen kokemus hallitustyöstä.

Keywords: Hallitustyö, johtaminen, osakeyhtiölaki

Author(s)
 
 
Publisher
Kauppakamari
Publication year
2017
Language
fi
Edition
6
Page amount
224 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789522464682
Printed ISBN
978-952-246-466-8

Similar titles