Login

Aalto, Pia

Pomon parhaat ratkaisut

Aalto, Pia - Pomon parhaat ratkaisut, ebook

45,60€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789522463906

”Pomon parhaat ratkaisut – Valmentava käsikirja tiukkoihin tilanteisiin” tarjoaa esimiehille konkreettisia työkaluja. Se eroaa muista esimiestyökirjoista siinä, että se ei neuvo, vaan valmentaa oman ajattelun johtamiseen, antaa vinkkejä valmentavan johtamisotteen käyttöön eri tilanteissa ja kertoo esimerkkejä todellisesta elämästä. Kirjan avulla esimies pääsee haastamaan itsensä ja löytää omiin, ajankohtaisiin tilanteisiinsa sopivia ratkaisuja. Kirja vahvistaa ratkaisukeskeistä, valmentavaa johtamisotetta.

Monet johtamistyössä toimivat ihmiset ovat hyvin kiireisiä. Erityisesti siksi kannustamme lukijaa jättämään ongelmien syiden pohtimisen vähemmälle ja panostamaan ratkaisuihin. Kirja on helppolukuinen, ja vinkit löytyvät vaivattomasti erilaisten tapauskuvausten avulla. Käytännönläheisessä muodossa esitetty teoria on vinkkien ja esimerkkien taustalla.

Kirja on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa haastaa itsensä ja kehittää ihmisten johtamisen taitoja konkreettisesti ja aikaa säästäen, omaan arkeensa soveltaen.

Se soveltuu linjaesimiestehtävissä toimivien lisäksi hyvin muun muassa työryhmiä, projektityötä ja verkostoja johtaville sekä varmasti myös henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiville. Lisäksi kirjassa otetaan huomioon monimuotoisten ja hajallaan sijaitsevien organisaatioitten kohtaamia haasteita.

Keywords: johtaminen, ratkaisukeskeisyys, esimies, pomo, johtaja, esimiestyö, valmentava johtaminen, itsensä johtaminen, oman ajattelun johtaminen, johtamistaito, positiivinen psykologia, esimiehet, esimiestaidot, sähkökirjat, käsikirjat

Author(s)
 
Publisher
Kauppakamari
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
218 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789522463906
Printed ISBN
978-952-246-389-0

Similar titles