Login

Kerbs, Teija

Juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätökseen käytännönläheisesti

Kerbs, Teija - Juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätökseen käytännönläheisesti, ebook

51,40€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789522463784

Juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätökseen käytännönläheisesti -teoksessa selvitetään, miten päivittäistä kirjanpitoa tehdään ja mitä eri kokoluokkaan kuuluvien yritysten tulee tilinpäätökseensä uuden kirjanpitolain säädösten mukaisesti sisällyttää.

Kirjassa käydään läpi kirjanpidon sekä tilinpäätöksen perusteet. Myös arvonlisäverotusta ja tuloverotusta on perusteiden ja päivittäisten kirjausten osalta käsitelty käytännönläheisesti. Kuukauden aikaisten tapahtumien lisäksi jaksotukset, jotka on tehtävä tilinpäätökseen mutta joita voidaan osaltaan tehdä myös kuukausittain, on käyty läpi.

Kirjasta löytyvät uuden kirjanpitolain mukaiset tuloslaskelma- ja tasekaavat sekä liitetietovaatimukset. Kirjan lopussa on harjoitustehtäviä mallivastauksineen.

Teoksen kirjoittaja Teija Kerbs työskentelee Helsingin seudun kauppakamarin kirjanpidon asiantuntijana. Hänellä on pitkä kokemus eri tehtävistä ulkoisen taloushallinnon parissa.

Kirja saatavana myös painettuna kirjana Kauppakamarikaupasta!

Keywords: kirjanpitolaki, uusi kirjanpitolaki, juokseva kirjanpito, tulos, tase, kirjaaminen, kirjanpitäjä, kirjanpito, tilinpäätös

Author(s)
Publisher
Kauppakamari
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
käytännönläheisesti
Page amount
158 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789522463784
Printed ISBN
978-952-246-377-7

Similar titles