Login

Pyykkö, Manne

Onnistu kasvuyrittäjänä

Pyykkö, Manne - Onnistu kasvuyrittäjänä, ebook

11,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789522463340

Miksi yksi yritys löytää paikkansa markkinoilta ja asiakkaiden sydämistä mutta toinen ei? Miten kahdella kohtalaisesti pärjäävällä yrittäjällä on täysin erilaiset kokemukset arjen yrittämisestä: yksi raahautuu uupuneena päivästä toiseen, kun taas toinen ei innostuksissaan malttaisi edes pitää paussia tai lomaa. Miksi yksi yritys pystyy veloittamaan jatkuvasti kannattavalla tavalla, kun taas toinen ei?

Näiden – ja monien muiden - kysymysten takaa löytyy psykologisia mekanismeja. Nämä yrittäjyyden taustalla vaikuttavat ”psykologiset painovoimalait” ovat luonteeltaan usein paljaalla silmällä näkymättömiä, ajallisesti pysyviä ja valintoihin vaikuttavia, ja ne koskevat paitsi yrittäjää myös asiakasta. Pitkän linjan ansioituneet yrittäjät ovat usein oppineet tuntemaan kokemuksen kautta nämä viisaudet, mutta yleensä tapauskohtaisten tarinoiden muodossa – usein hekään eivät tunne vaikuttavia ainesosia, yleistettävissä muodoissa. Lyhyesti: yrittäjänä menestymisen kannalta tärkeimpiä asioita tunnetaan huonoimmin – siksi tämä kirja on kirjoitettu!

Kirjassa yhdistyy käytännönläheisellä tavalla yrittäjyyden, myynnin ja markkinoinnin psykologia – sekä monet muut menestyksen kannalta merkittävät teemat päätöksenteon vinoumista itsensä johtamiseen. Kirjan avulla yrittäjä tai yrittäjyyttä harkitseva voi muuttaa oman ainutkertaisuutensa yrityksen ainutkertaisuudeksi yhdistäen omat valttikorttinsa ja markkinan mahdollisuudet. Kirjoittaja on psykologi ja yrittäjä.

Kuuntele Manne Pyykön ajatukset, miten kasvuyrittäjyyttä voitaisiin tukea: http://www.hs.fi/hstv/teemat/Startupin+perustanut+psykologi+Yritysten+tukeminen+on+valtion+monopoli/v1443753891089

Keywords: Yrittäjyys, työn psykologia, myynti ja markkinointi, työssä jaksaminen, yrittäjyys, yritykset, menestyminen, kasvuyritykset, liikeideat, strategia, kilpailuetu, resurssit, rahoitus, käyttäytymisen psykologia, asiakkaat, asiakastyö, asiakassuhde, markkinointiviestintä, verkkoviestintä, mainonta, myynninedistäminen, myyntityö, myyjät, yrittäjät, osaaminen, sähkökirjat, markkinointi, psykologia

Author(s)
Publisher
Kauppakamari
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
274 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789522463340
Printed ISBN
978-952-246-304-3

Similar titles