Login

Parviainen, Taina

(V)ihastuttava mainoskieli - fraaseista fiiliksiin

Parviainen, Taina - (V)ihastuttava mainoskieli - fraaseista fiiliksiin, ebook

11,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789522462548

(V)ihastuttava mainoskieli – fraaseista fiiliksiin esittelee suomalaisia mainonnan tekijöitä ja heidän ajatuksiaan omasta työstään ja erilaisista mainoskampanjoista. Teos on tarkoitettu ammatilliseksi ajanvietteeksi ja rennoksi lukukokemukseksi oppia uusia ajatuksia niiltä, jotka ovat tekemisissä mainoskielen kanssa päivittäisessä työssään.

Lukijalle valotetaan, millaisista ideoista ja taustoista hyvät kampanjat usein syntyvät, millaisia asioita on otettava huomioon tekstin suunnittelussa ja millaisia haasteita tekemiseen liittyy.

Mukana on myös life style -lehdelle tyypillistä viihteellistä aineistoa, kuten mainosteemaan kytkeytyviä ruokaohjeita, tietoa mainos-sanan rantautumisesta suomen kieleen ja leikkimielinen testi omasta soveltuvuudesta mainosalalle.

Keywords: mainoskieli, mainos, mainonta, markkinointijuridiikka, markkinointi, copy writer, mainoskampanja, kampanja, mainosala, mainoslause, markkinointiviestintä, kampanjat, mainokset, suunnittelu, kielenkäyttö, iskulauseet, fraasit, mainoskuvat, mainostajat, ruokaohjeet, sähkökirjat, kieli

Author(s)
Publisher
Kauppakamari
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
128 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789522462548
Printed ISBN
978-952-246-342-5

Similar titles