Login

Kallio, Ilari

Business Law Forum 2009

Kallio, Ilari - Business Law Forum 2009, ebook

65,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789522460622

Business Law Forum 2009 -teokseen on koottu artikkeleja, jotka käsittelevät käytännön oikeuselämän kannalta ajankohtaisia ja teoreettisesti mielenkiintoisia aiheita. Kirjan tämänvuotisena teemana ovat erityisesti yritysten ja konsernien toimintaan liittyvät kysymykset.

Kirjoituksissa käsitellään muun muassa yritysten hallintoon ja rahoitukseen liittyviä aiheita, pantti- ja immateriaalioikeudellisia kysymyksiä sekä uudentyyppisiä oikeudellisen sääntelyn muotoja. Muita teoksen osa-alueita ovat yleinen varallisuusoikeus ja oikeusajattelu. Lisäksi mukaan on ensimmäistä kertaa otettu oikeustapausosasto, jossa tuomioistuinten ajankohtaisia ratkaisuja on analysoitu tavanomaisia oikeustapauskommentaareja laajemmasta näkökulmasta.

Kirjoittajat ovat Helsingin yliopiston yksityisoikeuden laitoksen tutkijoita ja opettajia. Artikkelit ovat läpikäyneet referee-menettelyn ja edustavat korkeaa oikeustieteellistä tasoa. Teos on tarkoitettu vaativaan ammattikäyttöön yksityisoikeuden alalla toimiville lakimiehille. Teossarjan vakiintuneena tavoitteena on lakimieskunnan käytännöllisten ja teoreettisten valmiuksien kehittäminen.

Saatavilla myös paperikirjana Helsingin kauppakamarilta, tilaa tästä!

Author(s)
Editor
Publisher
Kauppakamari
Publication year
2009
Language
fi
Edition
1
Page amount
454 pages
Categories
Upbringing, Education
 
Society
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789522460622
Printed ISBN
9789522460035

Similar titles