Login

Honkanen, Nina

Onnelliseksi - seksuaalisuus läpi elämänkaaren

Honkanen, Nina - Onnelliseksi - seksuaalisuus läpi elämänkaaren, ebook

27,70€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522344403

Ihminen on käynyt kuussa, selvittänyt DNA:nsa ja kehittänyt nyhtökauran. Silti emme aina onnistu suhteissamme toisten ihmisten kanssa. Moni meistä muistaa ensimmäisen suudelmansa, rakastelunsa, suuseksikokemuksensa, parisuhteensa ja eronsa, vaikka muut tärkeät tapahtumat elämässä unohtuvat. Tämä kertoo lahjomatonta tarinaansa siitä, miten tärkeää seksuaalisuus ja sen hyvällä tavalla toteutuminen meille on.

Onnelliseksi-kirjassaan Honkanen paneutuu ihmisen seksuaalisuuteen eri näkökulmista ja koko elämänkaaren huomioon ottaen. Hän käsittelee muun muassa lasten unnuttamista, vaihdevuosia, nuorten ja ikäihmisten seksuaalisuutta, rakastumista ja rakastamista, pornoa, haluttomuutta, seksuaalifantasioita, uskottomuutta, vammaisten seksuaalioikeuksia, hlbtiq-, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä, seksuaalista kaltoin kohtelua ja erilaisten sairauksien vaikutusta seksuaalisuuteen. Noin 400 kuulijakirjeeseen perustuvissa tarinoissa ja niistä nousevissa ajatuksissa yksityinen muuttuu yleiseksi samalla kun referoitu tutkimustieto muuttuu tilastofaktoista eläviksi esimerkeiksi.

Honkasen Onnelliseksi-ohjelma (Radio Suomi 2015–2016) on ollut Ylen ladatuimpia radio-ohjelmia. Seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin ja toisinaan ahdistustakin herättäviin kokemuksiin ei kuulijapalautteen mukaan löydy toivottuja vastauksia googlaamalla. Onnelliseksi-kirja jatkaa ohjelman viitoittamalla tiellä vastaamalla laajaan ja kaikkia ikäryhmiä koskevaan tarpeeseen. Teokseen on haastateltu myös eri alojen johtavia asiantuntijoita (pari- ja psykoterapeutteja, seksologeja sekä muita seksuaaliterveyden ammattilaisia). Niin radio-ohjelman kuin tämän teoksen erityinen vetovoima perustuu siihen lempeään suorasukaisuuteen, jolla Honkanen vaikeinakin pidettäviä asioita lähestyy ja analysoi.

Keywords: seksuaalisuus, elämänkaari, seksuaalinen kehitys, seksuaaliterveys, rakkaus, halu, uskottomuus, seksuaalinen identiteetti, sukupuoli-identiteetti, seksuaaliset fantasiat, sukupuolinen häirintä, seksuaalioikeudet

Author(s)
Publisher
Kustannusosakeyhtiö Siltala
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Page amount
340 pages
Category
Medicine, Health Care, Mode
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522344403

Similar titles