Login

Saisio, Pirkko

Mies, ja hänen asiansa

Saisio, Pirkko - Mies, ja hänen asiansa, ebook

17,75€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522344069

Mies on asianajaja, arvostettu kuusikymppinen ammattimies. Vaimo on kaunis ja nuori, ja avioliitto kuin orkidea: se vaatii enenevästi lämpöä, kosteutta, keskustelua, keskustelua...

Mutta Pablo on kuollut, lehdessä on kuolinilmoitus. Voiko se olla totta: vanha ystävä Pablo on poissa. Ystävä? Ainakin paras kaveri nuoruuden ajoilta. Jollei paras, kaveri kumminkin. Pahoja juttuja on takana, se tiedetään. Tunnit ja päivät sulavat käsiin, aika kulkee radallaan, on opeteltava imperfekti suhteessa Pabloon.

Pablon kuolema suistaa skeptisen, tarkkanäköisen asianajajan tasapainosta. Hänen otteensa on lipsumassa ja arvostelukykynsä hämärtymässä. Ja kun toimistoon saapuu perunkirjoitusta ja pesänjakoa varten nuori mies, jonka isävainaja on Pablo, tilinteon aika on käsillä.

Pirkko Saision romaani miehen piinaviikosta vangitsee lukijan jo ensimmäisellä sivulla. Intiimi kertojanääni rakentaa teoksen arvoituksellisen jännitteen. Mies, ja hänen asiansa haastaa, hämmentää ja kiehtoo.

Keywords: miesnäkökulma, ihmissuhteet, pinnallisuus, kuolema, ystävät, muistelu, menneisyys, mielenterveys, murtuminen, asianajajat, psykologiset romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Kustannusosakeyhtiö Siltala
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522344069

We also recommend