Login

Hautamäki, Ata

Rikos ja rakkaus

Hautamäki, Ata - Rikos ja rakkaus, ebook

19,80€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522029089

Käpylä-trilogiastaan tunnettu Ata Hautamäki vie seitsemännessä rikosromaanissaan lukijansa Helsingin klassikkoravintoloihin, Linnan juhliin ja kantakaupungin tuulisille kaduille. Niin henkilöitä kuin tapahtumiakin yhdistää jokaiselle Helsingin-kävijälle tuttu äänimaisema: raitiovaunujen kolina ja kirskahtelu niiden synnyttäessä ja kuljettaessa yllättäviä elämäntarinoita.

Nuori mies, vanha nainen ja kohtaaminen raitiovaunupysäkillä. Kolmen eri-ikäisen pariskunnan elämät risteävät syksyisessä Helsingissä yhden ajattelemattoman teon seurauksena. Kaikki heistä eivät kaipaa elämäänsä muutosta, mutta jokainen joutuu silti mukaan hallitsemattomiin tapahtumiin.

Kirjailijan edellisestä dekkarista tuttu rikoskomisario Turo Tammela määrää hämärän katoamistapauksen tutkinnan rikoskonstaapeli Sonja Sivulalle ja aiheuttaa tämän kohtaloon uuden käänteen. Joulurauhan koittaessa monen elämä on muuttunut peruuttamattomasti.

Ata Hautamäki jatkaa todenperäistä ympäristökuvausta, jossa on mukana faktaa fiktion pohjaksi. Helsinki on hänen kirjoissaan elävä kuin yksi romaanin henkilöistä.

Keywords: kohtaaminen, tuntemattomat, sattuma, elämänhallinta, toiminta, vaikutukset, rikokset, tutkimus, liikenne, raitiovaunut, Helsinki, poliisikirjallisuus, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Series
MurhaMylly
Page amount
206 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522029089
Printed ISBN
9789522028877

We also recommend