Login

Pertti, Laine

Pisto sydämeen

Pertti, Laine - Pisto sydämeen, ebook

19,80€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522029058

Liike-elämän konkari Pertti Laineen esikoisdekkari Pisto sydämeen aloittaa uuden dekkarisarjan, jossa toisen polven suomalainen, rikoskomisario Simppa sympaattisine tiimeineen selvittää pirkanmaalaisia murhamysteerejä.

Lempäälän Ideaparkin pysäköintialueelta löytyy ruumis. Alaston nuori nainen on aseteltu makuulle huolellisesti. Pään alla on farkuista rullattu tyyny. Naisen vatsassa on kaunis perhostatuointi.

Tapaus on jo toinen kahden viikon sisään. Rikoskomisario Simba - tutuille Simppa - tiimeineen on kovan paineen alla. Media lietsoo paniikkia, liikkuuko paikkakunnalla sarjamurhaaja?

Vähitellen Simpalle selviää, että vastassa on kammottavaa suunnitelmaansa määrätietoisesti toteuttava murhaaja, joka ei ole vielä lopettanut. Mutta tekojen motiivi on hämärän peitossa. Miksi juuri nämä naiset on pitänyt tappaa, ja kuka on seuraava uhri?

Pertti Laine (s. 1949) on koulutukseltaan taloustieteen maisteri. Hän on tehnyt pitkän työuran liike-elämässä sekä teollisuus- että palvelusektorilla. Talousjohdon ja kehitysjohtajan tehtävien lisäksi hän on toiminut yritysten hallituksissa.

Keywords: murha, ruumiit, huvipuistot, sarjamurhaajat, rikoskomisariot, jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, sarjakertomukset, esikoisteokset, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Series
MurhaMylly
Page amount
238 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522029058
Printed ISBN
9789522028846

We also recommend