Login

Huovinen, Antti

Malla ja Namigaattori

Huovinen, Antti - Malla ja Namigaattori, ebook

7,55€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789522027245

Kokonainen kirja lasten lempiaiheesta, karkista. Lakritsinauhoja ja toffeepaloja sisältäviä unelmia kuorrutettuna herkullisella kuvituksella ja maustettuna Mallan kipakalla luonteella. Kunnes isän tekemä makaronilaatikkokin taas kelpaa. Tarina maistuu parhaiten 3–7-vuotiaille.

Jos Malla saisi päättää, jokainen päivä olisi karkkipäivä. Siksi Malla suunnittelee namigaattorin, karkkien valmistukseen tarkoitetun ihmekoneen. Namigaattorin avulla Malla rakentaa kokonaisen talon karkeista. Betoniksi hän sulattaa sokeria ja seiniksi käyvät suklaalevyt. Rakennustarvikkeiksi sopivat myös vaahtokarkit ja salmiakkijauho, tikkareista puhumattakaan. Sillä karkkiahan ei voi koskaan olla liikaa – vai voiko?

Nina Linnovaara (s.1974) on valkeakoskelainen käsikirjoittaja ja kirjailija, joka on työskennellyt Salatut elämät -tv-sarjassa. Malla ja namigaattori on hänen toinen lastenkirjansa.

Antti Huovinen (s. 1972) on vehmaalainen taidemaalari ja graafikko. Hän on työskennellyt lasten parissa yhteisötaiteilijana ja kuvittanut koulukirjoja.

Keywords: lastenkirjat, haaveilu kaunokki, makeiset kaunokki, unet kaunokki, koneet kaunokki, sähkökirjat, kuvakirjat kaunokki, kertomukset kaunokki, lastenkirjallisuus kaunokki, kaunokirjallisuus kaunokki, suomenkielinen kirjallisuus kaunokki, kuvakirjat, kertomukset, haaveilu, makeiset, unet, koneet, lastenkirjallisuus, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
 
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Page amount
32 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789522027245
Printed ISBN
978-952-202-700-9

We also recommend