Login

Pietikäinen, Markku

Maan nielemät

Pietikäinen, Markku - Maan nielemät, ebook

17,55€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522027122

Kaksi kadonnutta miestä saa kolmannen pelkäämään henkensä edestä. Miksi? Mysteerin ratkettua tuskin yksikään lukija malttaa olla palaamatta tarinan alkuun. Kysymys vaihtuukin. Miten?

Oulun rikospoliisi saa virka-apupyynnön keskusrikospoliisilta. Oululainen mies on syyllistynyt Itävallassa ja Italiassa petoksiin ja haihtunut sen jälkeen tietymättömiin. Outoa katoamisessa on se, että mies oli jättänyt tavaroitaan hotellihuoneeseen ja vuokraamaansa autoon.

Samankaltaista tapausta oli tutkittu edellisenä syksynä. Sen selvittely oli jäänyt kuitenkin kesken, kun kadonneen miehen myöhemmistä liikkeistä ei ollut saatu minkäänlaista vihiä.

Tutkimuksen edetessä käy ilmi, että etsityt olivat tuttuja keskenään. Mutta olivatko he myös suunnitelleet lähtönsä yhdessä?

Tutkijoiden ajatuksia hämmentävät kadonneiden ystävän saamat valokuvat, joiden viesti on karu. Pian tämä ymmärtää, miksi kuvat on lähetetty hänelle. Hän on vuorossa seuraavana.

Keywords: petos, katoaminen, miehet, rikospoliisi, sähkökirjat, jännityskirjallisuus kaunokki, rikoskirjallisuus kaunokki, romaanit kaunokki, kaunokirjallisuus kaunokki, suomenkielinen kirjallisuus kaunokki, petos kaunokki, katoaminen kaunokki, miehet kaunokki, rikospoliisi kaunokki, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, Oulu

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
Murhamylly
Page amount
201 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522027122
Printed ISBN
978-952-202-688-0

We also recommend