Login

Winter, Harri

Pahan palkka

Winter, Harri - Pahan palkka, ebook

17,55€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789522026330

Pahan palkka jatkaa mukaansa tempaavaa More Justice -sarjaa, jonka aloitti vuonna 2014 julkaistu Hyvät pahat pojat.

Omaa oikeuttaan toteuttavan More Justicen viimeiseksi sovittu operaatio on käsillä. Hyvät pahat pojat ovat vuosien varrella onnistuneesti huijanneet moraalittomia rikollisia, mutta kansainvälisen huumekaupan johtoporrasta ei niin vain kuritetakaan. Sisäpiiristä kalasteltujen tietojen pohjalta suunniteltu vedätys uhkaa paisua maailmanluokan ajojahdiksi, joka saattaa ryhmän jäsenet todelliseen vaaraan. Hyväntekijöiden ympärille kietoutuvaa verkkoa kiristää myös kostoa hautova More Justicen entinen uhri.

Traagisten tapahtumien mainingeissa jopa Britannian tiedustelupalvelu kiinnostuu kansainvälisistä laittomuuksista. Pahimmalta rikokselta tuntuu kuitenkin ystävän petos. Kun pahan piireihin on kerran päässyt sisälle, onko sieltä enää pääsyä pois?

Pahan palkan tarina liikkuu Helsingissä, Tukholmassa, Lontoossa, St Lucialla ja Bangkokissa.

Harri Winter on Turusta kotoisin oleva kirjailija, purjehtija ja yritysmaailman suolaisissa liemissä keitetty varustamokonkari. Vuosina 1995–2013 hän toimi Viking Linen operatiivisena johtajana. Talvisin Winter kirjoittaa ja purjehtii Karibialla, kesät kuluvat Turun saaristossa.

Keywords: romaanit, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, omankädenoikeus, vääryys, kosto, katoaminen, ystävät, kansainvälinen rikollisuus, huumekauppa, prostituutio, huijarit, avioliitto, asianajajat, tiedustelupalvelut, MI6, järjestöt, More Justice, kaunokirjallisuus, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Series
MurhaMylly
Page amount
217 pages
Categories
Crime
 
Thriller
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789522026330
Printed ISBN
978-952-202-612-5

We also recommend