Login

Tuomola, Johanna

Sieppaus

Tuomola, Johanna - Sieppaus, ebook

18,70€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789522021885

Pikkutytöltä vaikuttava nainen ilmoittaa Lohjan poliisiin poikansa kadonneen koulumatkalla.
Rikoskomisario Pentti Litmanen ja rikosylikonstaapeli Noora Nurkka kohdistavat tutkinnan painopisteen kouluyhteisöön. Yhteistyön sijaan he kohtaavat vastustusta ja pelkoa, erityisesti kun paljastuu, että kadonnut poika on viety väkipakolla. Suurennuslasin alle joutuvat niin oppilaat kuin koulun henkilökunta.
Vähitellen pinnan alta kohoaa koulukiusaamis- ja pedofiiliepäilyjä, mikä saa pikkukaupungin kuohunnan valtaan. Henkisesti raskaan tutkinnan lisäksi Noora Nurkka ja Pentti Litmanen joutuvat painimaan yksityiselämänsä ongelmien kanssa.
Kun sieppaajan henkilöllisyys traagisen tapahtuman seurauksena paljastuu, Lohjan poliisi käsittää ahdistuneena, että aika on valumassa loppuun. Onnistuvatko he selvittämään pojan olinpaikan ennen kuin on liian myöhäistä?

Keywords: romaanit, psykologinen jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, rikoskirjallisuus, kadonneet, nuoret, sieppaukset, pojat, epäily, pedofilia, yliajo, kiristys, kosto, salailu, kouluyhteisö, rikospoliisi, perheet, opettajat, oppilaat, kaunokirjallisuus, Lohja, Uusimaa, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Myllylahti Oy
Publication year
2010
Language
fi
Edition
1
Series
MurhaMylly
Page amount
575 pages
Categories
Crime
 
Psychological
 
Thriller
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789522021885
Printed ISBN
9789522021878

We also recommend