Login

Kim, W. Chan

Uusi sininen meri: Rohkeus kasvaa

Kim, W. Chan - Uusi sininen meri: Rohkeus kasvaa, ebook

69,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789521431944

Vuonna 2005 maailmankuulut professorit W. Chan Kim ja Renée Mauborgne muuttivat kansainvälisen bisneskentän peruuttamattomasti. Heidän kirjansa Sinisen meren strategia oli kansainvälisten bestseller-listojen kärjessä yli 100 viikkoa, sitä myytiin yli 3,6 miljoonaa kappaletta ja se käännettiin yli 44 kielelle. Kirja kertoi, miten pitää sininen meri sinisenä ja välttää punaiset meret. Pysyvää menestystä ei saavuteta kilpailemalla vaan luomalla valtameriä.

Kim ja Mauborgne ovat jatkaneet kattavaa tutkimustyötään, ja nyt reilu vuosikymmen myöhemmin, he ovat jälleen valmiit kääntämään keskustelun uuteen suuntaan. Uudessa kirjassaan he analysoivat ja vertaavat onnistuneita ja epäonnistuneita sinisen valtameren projekteja, joita on polkaistu käyntiin eri puolilla maailmaa.

Kirja on ainutlaatuinen opas, jonka avulla johtajat, tiimit ja organisaatiot oppivat luomaan uutta markkinatilaa ja synnyttämään kasvua. Kirja valaa uskoa menestykseen jokaiselle, joka lähtee omalle matkalle siniselle merelle.

Keywords: yritysstrategiat, yritykset, kasvu, kilpailu, markkinat (taloustiede), arvot, menestyminen

Author(s)
 
Translator
Publisher
Alma Talent
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Page amount
300 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789521431944

Similar titles