Login

Hiltunen, Arto

Johtamisesta

Hiltunen, Arto - Johtamisesta, ebook

39,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789521427022

Kokeneen liikkeenjohtajan ajatuksia johtamisen ja talouden kysymyksistä.

Arto Hiltunen pohdiskelee laajan perspektiivinsä pohjalta ajankohtaisia ja ajattomia johtamisaiheita. Kirjan painopiste on yritysten johtamisessa, mutta myös julkishallinnon, edunvalvontaorganisaatioiden ja kolmannen sektorin johtamishaasteet ovat esillä.

Kirjan luvuille on yhteistä ainoastaan se, että ne liittyvät jollakin tavalla johtajuuteen: käsittelyssä ovat mm. valtionyhtiöt, hallitustyö, toimintaympäristön muutokset, strategia, asiakas, johdon valitseminen, riskienhallinta, säätiöt, esiintyminen, palkitseminen ja demokratia.

Kirjaan on kerätty runsaasti tapausesimerkkejä, jotka avaavat lukijalle ikkunan yritysjohdon maailmaan. Se ei ole sen tavallista hienompi tai monimutkaisempi: inhimilliset tunteet ja ihmismieli ohjaavat päätöksentekoa, eivät pelkät numerot ja faktat.

Keywords: johtaminen, asiakaslähtöisyys, strategiatyö, riskienhallinta, palkitseminen, johtajuus, organisaatiot, hallitukset, yritykset, toimitusjohtajat, omistajaohjaus, valtionyhtiöt, säätiöt, etujärjestöt, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Alma Talent
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
225 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789521427022

Similar titles