Login

Saarinen, Mauri

Työsuhteen pelisäännöt

Saarinen, Mauri - Työsuhteen pelisäännöt, ebook

75,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789521426728

Käytännönläheinen perusteos jokaiselle palkanmaksajalle, palkansaajalle ja palkanlaskijalle sekä jokaiselle luottamushenkilölle ja työnantajan edustajalle. Kirjassa selvitetään keskeisimmät säännöt, joita työnantajien ja työntekijöiden tulee noudattaa.

Kirja käsittelee työsuhteeseen liittyviä ongelmia, säännöksiä ja sopimusmääräyksiä vakiintuneen työmarkkina- ja oikeuskäytännön valossa. Mukana on runsaasti esimerkkejä ­ongelmatilanteiden varalle. Tärkeimmät termit kattava sanasto ja laaja asiahakemisto nopeuttavat asioiden ­löytymistä.

Kirjassa selostetaan aihepiiriin liittyvä uusin työ- ja sosiaalilainsäädäntö, ja oikeustapauksissa ovat mukana uusimmat ja tärkeimmät työtuomioistuimen, työneuvoston, Euroopan unionin tuomioistuimen sekä korkeimman oikeuden tuomiot ja lausunnot.

Keywords: työsuhde, työsopimukset, yhteistoiminta, työnantajat, työntekijät, rekrytointi, ulkomainen työvoima, työaika, vuosiloma, perhevapaat, sosiaaliturva, työttömyysturva, palkat, eläkkeet, työeläkkeet, sähkökirjat, työsuhde ysa, työsopimukset ysa, yhteistoiminta ysa, työnantajat ysa, työntekijät ysa, rekrytointi ysa, ulkomainen työvoima ysa, työaika ysa, vuosiloma ysa, perhevapaat ysa, sosiaaliturva ysa, työttömyysturva ysa, palkat ysa, eläkkeet ysa, työeläkkeet ysa

Author(s)
Publisher
Alma Talent
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Page amount
648 pages
Categories
Upbringing, Education
 
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789521426728

Similar titles