Login

Neuvonen, Markus

Päätä viisaasti

Neuvonen, Markus - Päätä viisaasti, ebook

27,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789521425448

Voimmeko oppia tekemään viisaampia päätöksiä? Onko mahdollista parantaa omaa ajatteluaan?

Päätä viisaasti on kirja, joka vastaa näihin kysymyksiin myönteisesti. Se kertoo ajatteluamme ja päätöksentekoamme ohjaavista voimista, kooten yhteen ajattelun psykologiaa, biologiaa ja filosofiaa helposti omaksuttavalla ja viihdyttävällä tavalla. Teos johdattaa lukijan läpi ajattelun ja päätöksenteon sokkeloisen maaston ja osoittaa ajattelumme arvaamattomat sudenkuopat ja vääristymät.

Teoksessa Neuvonen käy läpi ajankohtaiseen tutkimukseen perustuvia käsityksiä siitä, miten teemme päätöksiä ja minkälaisia mahdollisuuksia meillä on itse parantaa omaa ajatteluamme. Teos sisältää runsaasti käytännön työkaluja, joilla omaa ajatteluaan ja päätöksentekoaan voi kehittää. Sen viesti on kaiku Delfoin oraakkelin vanhasta ohjeesta ”Tunne itsesi!”: voimme oppia ajattelemaan paremmin ja tulla sen kautta onnellisemmiksi ja viisaammiksi.

Päätä viisaasti soveltuu niin ammattilaisille, päätöksentekijöille ja esimiehille kuin kenelle tahansa oman ajattelunsa kehittämisestä ja henkilökohtaisesta kasvusta kiinnostuneelle.

Keywords: talentum, epub, ammattikirja, päätöksenteko, viisaus, ajattelu, arvostelukyky, esteet, ongelmanratkaisu, strateginen suunnittelu, harkinta, älykkyys, järki, tunteet, tahdonvoima, motivaatio, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Alma Talent
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
350 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789521425448

Similar titles