Login

Torkkola, Sari

Lean asiantuntijatyön johtamisessa

Torkkola, Sari - Lean asiantuntijatyön johtamisessa, ebook

59,45€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789521424908

Kirja on Patrian tietohallintojohtajan omiin kokemuksiin perustuva tarina siitä, miten Lean-periaatteiden soveltaminen uudistaa asiantuntijatyön johtamista.

Lean-ajattelu perustuu koeteltuihin teorioihin, jotka kirjassa avataan käytännönläheisesti. Tärkeitä näkökulmia ovat tietoisuus vaihtelusta, psykologia, systeemin syvällinen ymmärtäminen ja uuden tiedon luominen kokeilemalla. Käytännössä tämä tarkoittaa asiantuntijatyön suunnittelua sujuvaksi, sen uudenlaista mittaamista, työhyvinvoinnin paranemista sekä radikaalisti aiempaa parempia tuloksia.

Kehystarinassa kaoottisessa työympäristössä uupunut henkilöstö oppii askel askeleelta uusia ajattelumalleja. Vähitellen tulokset paranevat, sairauslomat vähenevät ja asiakkaiden luottamus toimintaan paranee.

Kirjoittaja on tietotekniikan DI, Lean-johtaja ja Lean Six Sigma Black Belt. Hän on toiminut asiantuntijaorganisaation esimiehenä ja palvelujohtajana sekä ulkoisille että sisäisille asiakkaille yli 15 vuotta.

Kirjoittajan Lean-ajatteluun perustuva johtamismalli on herättänyt laajalti kiinnostusta. Tämän kirjan tarkoitus on auttaa niitä, jotka etsivät uusia näkökulmia johtamiseen. Kirja soveltuu asiantuntijaorganisaatioiden esimiehille ja johtajille.

Keywords: lean-ajattelu, asiantuntijaorganisaatiot, johtaminen, työprosessit, laatu, suorituskyky, mittaus, SPC, tehokkuus, virheet, systeemiajattelu, tietotyö, esimiestyö, asiantuntijat, asiakaslähtöisyys, muutosjohtaminen, sähkökirjat, lean-ajattelu ysa, asiantuntijaorganisaatiot ysa, johtaminen ysa, työprosessit ysa, laatu ysa, suorituskyky ysa, mittaus ysa, SPC ysa, tehokkuus ysa, virheet ysa, systeemiajattelu ysa, tietotyö ysa, esimiestyö ysa, asiantuntijat ysa, asiakaslähtöisyys ysa, muutosjohtaminen ysa

Author(s)
Publisher
Alma Talent
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
274 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789521424908

Similar titles