Login

Baliga, Ram B.

Kun normibisnes ei riitä - Kestävä strategointi

Baliga, Ram B. - Kun normibisnes ei riitä - Kestävä strategointi, ebook

61,20€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789521422300

Pysyviä kilpailuetuja ei enää ole. Sumuisten haasteiden keskellä normibisnes ei riitä, vaan strategiatyön painopiste on siirrettävä mahdollisuuksien tunnistamiseen ja innovatiivisten liiketoimintamallien työstämiseen. Kirja virittää lukijan strategiseen ajatteluun ja toimintaan tempaamalla hänet kummajaisten luo, opastaa kehittämään molempikätistä toimintatapaa sekä näyttää, miten avointa strategointia voi käyttää sisäisten siilojen liuottamiseksi ja ulkoisen verkostovoiman hyödyntämiseksi. Lukuisat esimerkit niin kehittyneiden kuin kehitysmaidenkin organisaatioista vahvistavat kirjan sanomaa: organisaatioiden elinvoima – jopa elinvoimaetu – syntyy transformaation johtamisen ja henkilökohtaisen strategoinnin voimasta.

Kirja on luovan yhteistyöprosessin tulos, jossa kahden kokeneen strategin ajatukset yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Santalainen on strategiverkosto STRATNETin perustaja ja toimitusjohtaja sekä Aalto yliopiston, Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Maanpuolustuskorkeakoulun dosentti. Ram B. Baliga toimii professorina Wake Forest -yliopistossa USA:ssa.

Keywords: talentum, epub, ammattikirja, yritykset, organisaatiot, strategia, strategiatyö, strateginen suunnittelu, yritysstrategiat, innovatiivisuus, liiketoimintamallit, sähkökirjat

Author(s)
 
Publisher
Alma Talent
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
282 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789521422300

Similar titles