Login

Brandtm, Richard L.

"Klik": Jeff Bezos ja Amazon.comin tarina

Brandtm, Richard L. - "Klik": Jeff Bezos ja Amazon.comin tarina, ebook

16,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789521418761

"Maailman paras vai maailman pahin? Huippuhyvä ostospaikka vai törkeä riistäjä? Nörtti, avaruushullu ja bisnesnero Jeff Bezos haastaa markkinat, työntekijänsä ja itsensä luotsatessaan Amazon.comiaan ja tavoitellessaan maailmankaikkeutta. Mitä ihmettä?

Miksi Amazon on niin menestynyt kuin se on? Merkittävin tekijä on yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Jeff Bezos. Hänen omalaatuiset luonteenpiirteensä ja tiukka liiketoimintastrategiansa ovat nostaneet Amazonin online-vähittäiskaupan huipulle.

Amazon.comin liiketoimintamalli on petollisen yksinkertainen: tehdä asioimisesta niin helppoa ja kätevää, ettei asiakas ajattele kahdesti. Helppoutta edustaa muun muassa verkkokaupan kuuluisin ominaisuus, yhden klikkauksen toiminto. Kätevyyttä lisäävät Amazonin tuhannet asiakaspalveluhenkilöt, jotka uhraavat itsensä työpaikkansa eteen. Pääasia yrityksessä on, että asiakas klikkaa hiirtään ja että kassa kilisee.

Amazonin toimintamallit ovat herättäneet paljon keskustelua ja kritiikkiä. Tapetille ovat nousseet hintojen polkeminen, alan muiden toimijoiden painostaminen, erikoiset patentit ja yksityisyyden suojaa koskevat kysymykset: Amazon on monien oikeuskanteiden kohteena.

Palkittu toimittaja, kirjailija Richard L. Brandt valottaa huolellisen tutkimusten ja lukuisten Amazonin kilpailijoiden, työntekijöiden ja pörssianalyytikkojen haastattelujen kautta, mikä tekee Bezosista Bezosin - miten hän ajattelee, mikä ohjaa hänen tekojaan ja kuinka hän oikein tekee liiketoimintaa koskevia päätöksiä."

Keywords: talentum, e-kirja, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, bisnes, business, Amazon, com, Jeff Bezos, verkkokauppa, e-kirjat, sähkökirj, Kindle, Blue Origin

Author(s)
Publisher
Alma Talent
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
214 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789521418761